Over ons

Wat we doen

Schade- en zorgverzekeringen

Veldhuizen & Partners Assurantiën is een ongebonden en onafhankelijk adviesbureau. Sinds 1975 verstrekken wij advies op het gebied van schadeverzekeringen en zorgverzekeringen. Dit doen we telefonisch, per e-mail en op ons kantoor in Zwolle.

Om voor u een passende verzekering te vinden, maken wij o.a. gebruik van Rolls software. Hiermee kunnen wij verschillende soorten verzekeringen vergelijken, waaronder auto-, bestelauto- en motorverzekeringen. Hetzelfde gaat op voor aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren, inboedel- woonhuis- en zorgverzekeringen.

Deze software biedt een compleet beeld met voor- en nadelen, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Heeft een interesse in een van de genoemde verzekeringen of een andere verzekering? Neemt u dan contact op met ons kantoor. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wij staan u graag te woord.

Interesse of vragen? Bel ons gerust!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Als assurantiekantoor helpen we niet alleen bij het vinden én afsluiten van een passende verzekering. Ook wikkelen wij schades voor u af en ondersteunen wij u bij het indienen van declaraties. Wij leggen u altijd stap voor stap uit wat er moet gebeuren, zodat u snel weet waar u aan toe bent.

Veldhuizen & Partners in cijfers

Al bijna 50 jaar kunt u bij ons terecht voor schadeverzekeringen en zorgverzekeringen. Wij streven ernaar om al onze klanten van passende verzekeringen te voorzien en te helpen waar mogelijk.

Ons aanbod

50+ verzekeringen

Bij Veldhuizen & Partners Assurantiën kunt u naast zorgverzekeringen ook terecht voor een groot aantal schadeverzekeringen.

Tevreden Klanten

1000+

Sinds 1975 hebben we al meer dan duizend klanten mogen helpen bij het afsluiten van verzekeringen en het afwikkelen van schades.

Hulp nodig?

Wij zijn er voor u

Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar. Voor noodgevallen kunt u bellen of whatsappen naar 06-49749065. Onze mailbox staat 24/7 open.