De Vereende

De Vereende Verzekeringen – voorheen Rialto – is gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere zaken. In de praktijk betekent dat vaak dat particulieren en bedrijven die zich nergens kunnen verzekeren, toch nog ergens terecht kunnen. Benieuwd of u bij de Vereende terecht kunt? Als aangesloten verzekeringsadviseur onderzoeken wij graag wat de mogelijkheden zijn (ook eventueel bij andere maatschappijen).

Hiervoor kunt u bij de Vereende terecht:

De Vereende Verzekeringen biedt in de eerste plaats verzekeringen voor alle motorrijtuigen, denk aan auto’s en andere voertuigen. Daarnaast bieden ze ook brandverzekeringen en aansprakelijkheidspolissen voor particulieren en bedrijven aan. Hieronder vindt u een overzicht van hun belangrijkste producten:

Voor wie is De Vereende er?

De Vereende Verzekeringen is speciaal opgericht voor mensen die elders niet terecht kunnen. Een verzekeringsmaatschappij hoeft namelijk niet iedereen te accepteren. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat u nergens een autoverzekering krijgt, omdat u te veel schades in korte tijd heeft gehad. Ook uw leeftijd kan een rol spelen.

Wilt u toch auto rijden? Dan kunt u via ons kantoor een offerte aanvragen bij De Vereende Verzekeringen. In de meeste gevallen kunnen zij u toch een verzekering aanbieden al zult u wel rekening moeten houden met een hogere premie dan u gewend bent. De Vereende is er voor particulieren, bedrijven en organisaties.

Acceptatie

In tegenstelling tot hetgeen vaak gedacht wordt, heeft De Vereende geen acceptatieplicht. Er zullen altijd gevallen blijven waar ook De Vereende geen oplossing meer kan bieden. Dient u echter altijd een aanvraag in met, nogmaals juiste en volledige informatie. U kunt er op rekenen dat De Vereende uw zaak serieus bekijkt en tracht tot een oplossing te komen. Helaas accepteert De Vereende geen woonwagens meer.

Acceptatiegrenzen

Inboedels tot een verzekerd bedrag van 100.000,- euro kunnen voor verzekering in aanmerking komen. Huurdersbelang kan meeverzekerd worden tot een maximum van 25% van het verzekerde bedrag voor inboedel.

Hoe kunt u een offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen gaat eenvoudig in zijn werk. U neemt telefonisch contact op met ons kantoor en wij nemen met u online de offerte-aanvraag door. Alle gegevens zijn van u afkomstig en dienen volledig correct te zijn opgegeven. Het is goed om te weten dat de Vereende Verzekeringen nimmer voorlopige dekking verleent. Mocht uw aanvraag door de Vereende worden geaccepteerd, dan ontvangt u van ons meestal op dezelfde werkdag nog een polisblad, als de volledige premie aan ons kantoor is betaald.