Huwelijksdagverzekering

Uw huwelijksdag is een van de belangrijkste – en meest kostbare – dagen uit uw leven. Helaas kan er van alles gebeuren, waardoor uw huwelijk niet door kunt gaan. Zo kunt u of uw partner ernstig ziek worden, een ongeluk krijgen of zelfs overlijden. Ook kunnen er problemen ontstaan met de organisatie van uw huwelijk. Denk bijvoorbeeld aan uw trouwlocatie, de catering of het trouwvervoer. Om in deze – en vele andere – situaties niet met de kosten te komen zitten, kunt u een huwelijksdagverzekering afsluiten.

Wat dekt een huwelijksdagverzekering?

Iedere bruiloft is anders. Daarom biedt de Goudse Verzekeringen voor elke bruiloft een passende dekking. De dekking heeft betrekking op verschillende zaken, waaronder:

  • (Gehuurde) bruidskleding, ook van bruidskinderen;
  • (Gehuurd) trouwvervoer;
  • (Gehuurde) trouwlocatie en catering;
  • Ingehuurde foto-/videograaf;
  • Andere naar redelijkheid gemaakte kosten (bijvoorbeeld het opnieuw afdrukken van kaarten).

Huwelijksdagverzekering afsluiten

Heeft u interesse in een huwelijksdagverzekering? Neemt u dan contact op met ons kantoor en wij maken een vrijblijvende offerte. Een indicatiepremie inclusief assurantiebelasting bij een verzekerd bedrag van €10.000,- is €168,58. U kunt alvast het informatiedocument over de huwelijksdagverzekering en de polisvoorwaarden doornemen.