- www.veldhuizen-partners.nl

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verzekeringen > Motorrijtuigen

De bestelwagenverzekeringen van Veldhuizen & Partners Assurantiën hoge zekerheid voor een scherpe premie

Een goede en complete bestelwagenverzekering is belangrijk.
Mocht er onverhoopt iets met uw bestelwagen gebeuren, dan is het een veilig idee dat u via Veldhuizen & Partners Assurantiën goed bent verzekerd.
Een bestelauto verzekeren is maatwerk.
Lastige risico's zijn bijvoorbeeld;

- vervoer van tijdsgebonden producten, zoals kranten, bloemen, koerierswerk en het bezorgen van maaltijden. Veel maatschappijen willen dit soort risico's niet verzekeren.

Gunstige polisvoorwaarden en scherpe premies.

U kunt via ons kantoor kiezen uit een WA-, een WA Plus- of een WA + Cascoverzekering (All-Risk) en aanvullende verzekeringen zoals een rechtsbijstand-, schadeverzekering inzittenden, (ongevallen inzittendenverzekering  vinden wij een achterhaald product, onze voorkeur gaat uit naar een schadeverzekering inzittenden.
Er zit zeker een verzekering bij die precies op uw wensen aansluit.
U kunt altijd rekenen op gunstige/passende polisvoorwaarden en scherpe premies.

(als werkgever kunt u ook denken aan een extra wegam/wegasdekking)

Gratis kennismaking

Bel ons voor een passende offerte. De duurste polis hoeft niet de beste te zijn en de goedkoopste kan een behoorlijke adder onder het gras hebben.
Ons telefoonnummer: 038 - 460 27 27.

 

Rijbewijs

Hoewel iemand zonder (geldig) rijbewijs geen motorvoertuig mag besturen, is het niet verboden zonder rijbewijs een motorvoertuig te kopen. De kans dat de aanvrager toch zelf gaat rijden is niet ondenkbaar. Daarom zijn deze aanvragen niet acceptabel. Ook niet als er een andere bestuurder wordt opgegeven.

Omdat de kentekenhouder wel een verzekeringsplicht heeft kan hij, indien het motorvoertuig wordt gestald, bij het postkantoor of via internet, een schorsing van de houderschapsbelasting en ontheffing verzekeringsplicht aanvragen, mits er aan een aantal voorwaarden is voldaan. Een en ander tegen betaling van leges.

Er is meer achtergrond informatie over rijbewijzen beschikbaar via onderstaande sites:

www.rijbewijs.nl
www.CBR.nl
www.rijksoverheid.nl
www.rdw.nl

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu